Flytta smart, snabbt, skade- och stressfritt

Nu undrar du säkerligen vad det är för magiska formula jag har kokat ihop för den här flytten. Jag tänker avslöja guldkornet med en gång: det är att boka flyttfirma. Det är grundpelaren som allt cirkulerar runt. När man väl bokat sin flyttfirma faller andra bitarna snabbt på plats. Då har man mycket mindre att tänka på plus att man sparar massa energi på själva flytt-dagen. Mer energi till att komma i iordning i nya bostaden, kan det vara något att ha?

Undersök marknaden på internet

Det går super-fort att hitta en bra flyttfirma på nätet, skriv in de magiska sökorden flyttfirma + den stad du bor i så får du se de mest relevanta resultaten. Där kan du sedan kika runt lite för att hitta några flyttfirmor som verkar vara de bästa för din situation. Begär offert från minst tre stycken så att du sedan kan jämföra priser och villkor. Var noga med att läsa villkor utav flyttfirmaimalmö.se! De kan variera från firma till firma och villkoren kan göra så att priset går upp eller ner. Det kan vara lockande att välja den billigaste utan att läsa villkoren men då kanske man gör sig en björntjänst som står en dyrt i slutändan.

Minst fem veckor innan flyttdags

flyttfirmorBoka din flyttfirma i tid så att du kan tänka på annat och börja packa. Du kan låna flyttlådor hos firman kostnadsfritt så det är bra att ha bokat i tid för då kan man hämta ut lådorna. Sedan packar du ner det som du använder minst först och det du använder mest sist. Lätt som en plätt, men glöm inte att först röja på vind, källare och garderob så att du kan sälja, ge bort eller slänga allt du inte behöver eller vill ha med dig i flytten hos flyttfirmor i malmö. Det är ju onödigt att flytta med sig massa skräp man inte vill ha. Innan flytten är ett bra tillfälle att göra sig av med gamla grejer man inte längre behöver. Har man tur så har vissa saker andrahandsvärde och då kan man sälja dem och tjäna några extra slantar!

Flyttstädning är väldigt skönt

För att verkligen njuta av din flytt rekommenderar jag att du bokar flyttstädning! Då slipper du åka tillbaks och lägga flera dagar på att städa i din gamla bostad, istället kan du komma iordning i din nya.

Scroll to top